Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
429
Egy paralelogramma alapú egyenes hasáb testmagassága M t =3cm.
Alaplapjának oldalai: a=4cm, b=2cm, az a oldalhoz tartozó magassága,
m a =1,7 cm. Számítsd ki a hasáb felszínét, térfogatát és rajzold meg a
hálóját a megadott adatokkal pontosan!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0