Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvények 8.osztály (SOS)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
860
A következő megfeleltetések közül melyik függvény? Az alaphalmaz jele legyen U, a képhalmazé K.
a, U=(osztály tanulói) K=(Emberek)
Minden tanulónak megfeleltetjük a testvérét.
b, U=(sokszögek) K=R(valós számok)
Minden sokszöghöz hozzárendeljük a területének a mérőszámát.
c, U=N(természetes számok) K=(prímszámok)
Minden természetes számhoz hozzárendeljük a prímszámszorzóit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0