Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika: Trigonometria

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
1.) sinx+cosx=1
2.) sin²x-2cosx=0,5
3.) sin²x2sinxcosx=2cos²x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, Matematika, sos, trigonometria, cosinus, sinus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0