Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi a henger felszíne, térfogata?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
1. r = 5 cm, M = 12 cm

2. r = 3 cm, M = 6 cm

3. r = 4 cm, M = 5 cm

4. r = 5 cm, M = 7 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0