Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

P-V diagram (izobár)

Főoldal » Középiskola » Fizika
492
Tudnátok segíteni hogyan kell p-V diagramot készíteni ez alapján:
V₁/T1 = V2/T2
V1= 6cm³
T1= 25°C= 298 K
----
V2= ? (x)
T2= 8°C = 281 K

6/298 = x/281
x ∼= 5,657 cm³
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, diagram, izobár, p-v, pvdiagram, pv, p-vdiagram
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0