Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek házi!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
556
Szerkeszd meg egy tetszőleges háromszög középpontosan hasonló képét, ha
1. k= 2 Külső hasonlósági pont, nagyítás, elrendezés OAA’ vagy OBB’ OCC’
2. k= - 2 Belső hasonlósági pont, nagyítás, elrendezés AOA’ vagy BOB’ COC’
3. k = 12 Külső hasonlósági pont, kicsinyítés, elrendezés OA’A vagy OB’B OC’C
4. k = - 12 Belső hasonlósági pont, kicsinyítés, elrendezés AOA’ vagy BOB’ COC’

~Kérlek valaki segítsen!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0