Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon sokat jelentene

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
329
Sziasztok!

Iszonyatosan buta vagyok fizikából. Tudnátok segíteni ebben a a két feladatban.
Az első feladathoz ami adatok kellenek nekem:
q= 1 B= 9

Második feladathoz : x=2 f=9
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, egyetem
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0