Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trigonometrikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
324
Sziasztok :)
Tudna nekem valaki segíteni a matekkal kapcsolatban?

(1) 3*sinx+5*cosx=-3
(2) I. sin^2(x)-cosy=1
II. cos^2(x)+cosy=1

Válaszaitokat előre is köszönöm :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
trigonometria, egyenletek, Egyenletrendszerek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0