Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

10.osztályos matek sos!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
323
Ábrázoljuk a következő függvények grafikonjait
a; f(x)=tg x-1, x≠π/2+kπ (k ∈ Z)
b; g(x)=2tg x, x≠π/2+kπ (k ∈ Z)
c; h(x)=1-2tg x, x≠π/2+kπ (k ∈ Z)
d;k(x)=Itg xI, x≠π/2+kπ (k ∈ Z)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0