Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ebben szeretnek segítséget kérni valaki tudna segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
348
1.Egyszerűsítsd a következő kifejezéseket!

(10 - 8) + 3 - (12 - 9) =

9 - ((5 + 2) - 7 - 2) =

4 - 8 - 4 + 2 + 6 =

12 · 12 · 2 - (8 - 8) =

2.Egyszerűsítsd a következő kifejezéseket!

3 · 12 - 5 · 3 - 5 + 6 =

(5 + 8) + 7 · (4 - 9) + 8 =

8 - (9 + 6 + 9) - 12 + 8 =

9 + (5 - (10 · 4) - 4) - 9 =

8 · (6 · 2) - 10 + 7 + 2 =

(12 - 10) · (3 - 11) + (5 + 6) =

3.Egyszerűsítsd a következő kifejezéseket!

12 - 4 - 4 + 11 · (4 - 3 · 11) =

2 - 7 + 9 - 8 - 10 - 6 + 4 =

(6 · 7 + 6) · 9 - (11 - 4) + 9 =

6 + 9 - 8 · 8 + (2 + 5) + 11 =

7 + 2 · 9 · 9 + (10 - (9 + 12)) =

7 - 9 · 7 · 6 · (6 - 7) · 4 =

(2 - 11) + 2 + (5 - 3) · 3 · 7 =

(9 + (3 - 10 · 2 + 6 · 9)) + 8 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0