Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudnátok nekem segíteni mert full nem értem SOS! a válaszokat előre is köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
387
1) Írd le a háromszög-egyenlőtlenség elvét!

2) A háromszög belső szögeinek összege:…………….
3) A háromszög külső szögeinek összege:……………….
4) Írd le a háromszög egybevágóságának alapeseteit! (4db)




5) Számítsd ki a háromszög külső és belső szögeit!


α=50o
β=30o
γ=
αI=
βl=
γl= αl=1400
γ l=800
α=
β=
γ=
βl=

6) Hol helyezkedik el a háromszög köré írható kör középpontja?
7) Hol helyezkedik el a háromszögbe írható kör középpontja?
8) Hol helyezkedik el a háromszög magasságpontja? M
9) Hol helyezkedik el a háromszög súlypontja? S
10) Mit nevezünk a háromszög középvonalának?
11) Szorgalmi : Ezeket szerkeszd meg!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0