Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
371
Jegyezd fel a harmonikuscoszcillátor kilengését,amelynek amplitúdója y0=5cm,ha az idő intervallum delta t=60s alatt N=150 rezgést tesz meg és a kezdő fázis fi=45 fok?Köszönöm a segítséget a példa levezetésében.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0