Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos lenne

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
320
4) Feladat: 12 pont/
Egy indítómotor próbapadi vizsgálatánál az alábbi adatokat mérjük:
- Fékezőnyomaték: Mi = 2,2 Nm
- Az indítómotor fordulatszáma: ni = 1980 1/min
- Az indítómotor áramfelvétele: Ia = 130 A
a) Számítsa ki a mért adatokból az indítómotor hasznos teljesítményét


Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0