Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
e(vektor) és a(vektor) párhuzamos vektorok, és IeI (vektor)= 1. mennyi az IaI (vektor) ha

A; a(vektor)=2*e (vektor)
B; a(vektor)=-3*e(vektor)
C, e(vektor)= (gyök alatt) 3*a(vektor)
D; e(vektor)=-1/2*a(vektor)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0