Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mennyi az entrópia minden szakaszra?

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
448
Adott mennyiségű ideális gázzal az ábrán látható (1231) körfolyamatot végezzük. P0, V0, T0 és f adott. Számoljuk ki minden szakaszra az entrópia megváltozását, haP0V0= 1J!
f=9
x=2

A körfolyamatot csatoltam, köszi ha tudtok segíteni! Ha esetleg a levezetést is megmutatja valaki, annak külön köszönet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Gáz, termodinamika, entrópia, körfolyamat
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0