Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

2 feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
322
15.2. Adjuk meg mindazokat az x, y egész számokat, amelyekre x + x · y = 11!
15.3. Adjuk meg mindazokat az x, y egész számokat, amelyekre
a) xy + x + y = 98 b) xy − x − y = 98 c) xy − 2x − 2y = 98
d) xy − 2x − y = 98 e) 2xy − 2x − y = 98 f) 2xy − x − y = 98!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0