Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudna valaki segíteni sürgős lenne ?

Főoldal » Középiskola » Matematika
656
1. Adott az e: 11 – 3x = 3y egyenletű egyenes. Határozza meg a normálvektorát!
2. Adott az e: 11 – 3x = 3y egyenletű egyenes. Hol metszi ez az egyenes az y tengelyt?
3.Adott az e: 11 – 3x = 3y egyenletű egyenes. Írja fel annak az egyenesnek az egyenletét, amely átmegy P(7; 12) ponton és párhuzamos az e egyenessel!
4.Határozza meg az
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0