Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladat

Főoldal » Középiskola » Kémia
424
Állapítsd meg, hogy a a következő folyamatok esetén a hőmérséklet emelésével az egyensúly melyik irányba tolódik el!
C(sz)+CO2(g)=2 CO(g)
2 SO2(g)+O2(g)=2 SO3(g)
N2(g)+3 H2(g)=2 NH3(g)
CH4(g)+H2O(g)=CO(g)+3H2(g)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

0