Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tizedes Törtek szorzasa

Főoldal » Középiskola » Matematika
316
a) 5,5 ×(6,4×(2,5×(17,147×100- 1568,9)-319,75)-197,8= b) 34,6×(17,5×(32,4×(47,8×1,5-63,9)-239,92)-208,6)= c)27,7×(18,8×(25,5×(137,7-29,6×4,25)-297,15)-109,14)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segitseget kerek .koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0