Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szögek ívmértéke

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
1. r=12cm K=? a°=107° i=? rad=?
2. r=52mm K=? a°=200 i=? rad=?
3. r=? K=20π a°=? i=10m rad=?
4. r=15cm K=? a°=? i=45cm rad=?
r=kör sugár
K=kör kerülete
a°=középponti szög fokban
i=körív hossza
rad=(radián)középponti szög ívmértéke
Előre is nagyon szépen köszönöm annak aki tud segíteni! ❤️
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0