Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
573
8) Számítsd ki ABCV szabályos háromoldalú gúla alapfelszínét magasságát és térfogatát , ha alapéle a= 32√3 m oldalfelszíne Fo=3130√3 m² és a teljes felszíne Ft= 3888√3 m²
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0