Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mértan

Főoldal » Általános iskola » Matematika
457
9 )Számítsd ki az ABCV szabályos háromoldalú gúla alapfelszínét, magasságát, térfogatát , ha alapéle a= 20√3 mm oldalfelszíne Fo=780√3 mm² és teljes felszíne Ft=1080√3 mm2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0