Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudja a megoldását?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
511
1.sz példa: Egy lánctalpas gép 3t tömegű, 2m<sup>2</sup> felületű lánctalpakon áll. Mekkora a súlya, mekkora a talajra ható nyomása?

ADATok: m= t= kg, (átváltás)

A= m<sup>2</sup>

KÉPLET, BEHELYETTESÍTÉS: p=F/A=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0