Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Dikh a tanár

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Egy paralelogramma egyik oldalának hossza <st1:metricconverter productid="5 cm" w:st="on">5 cm</st1:metricconverter>, ehhez az oldalához tartozó magassága <st1:metricconverter productid="3,5 cm" w:st="on">3,5 cm</st1:metricconverter>, másik oldala <st1:metricconverter productid="4 cm" w:st="on">4 cm</st1:metricconverter>. Szerkeszd meg a paralelogrammát! Mekkora a paralelogramma kerülete, területe?

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
nah, jóóó
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0