Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segíts !

Főoldal » Általános iskola » Matematika
475
Az ABC háromszögben AB=AC=12cm és m A szög=120°, M a [BC] felezőpontja.A háromszög síkjára merőlegesen felvesszük a BD szakaszt, BD=6cm.
Egészítsd ki:
DA=....,
d(D;AC)=
d(B;(DAC)=
tg (DMA); (ABC) szög=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0