Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mekkora szöget zár be?

Főoldal » Középiskola » Matematika
925
Mekkora szöget zár be a vízszintessel az az egyenes út,amely 2km hosszú,és egy 180méter magas dombra vezet?
a=4cm
b=5cm
γ(gamma)=72⁰
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0