Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

V-valszám2

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
358
Tekintse egy pakli magyar kártyából való 5 lap 100-szori kiosztásának eredményeit tartalmazó excel táblázatot. Adja meg az alábbi események gyakoriágait és relatív gyakoriságait!

a) A = piros lapot nem osztunk ki;
b) B = legalább egy piros lapot kiosztunk;
c) Ci = a kiosztott piros lapok száma i, ahol i = 0,...,5.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0