Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

LV-valszám-visszateveses

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
672
Egy zacskóban 8 citromos és 9 epres és 7 almás cukorka van. Ebből veszünk ki visszatevéssel 5 cukrot. Adjuk meg az alábbi események valószínűségét!
A=húzunk citromos cukorkát
B=húzunk citromos és epres cukorkát
C=mindhárom féle cukorkát húzunk
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0