Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mechanizmusok feladathoz kérek szépen segítséget.

Főoldal » Felsőoktatás » Fizika
407
Határozza meg az ábrán látható mechanizmus 'C' pontjának pillanatnyi sebességét valamint a '2' rúd pillanatnyi szögsebességét.
Határozza meg az ábrán látható mechanizmus 'D' (?) pontjának pillanatnyi gyorsulását és a '2' rúd pillanatnyi szöggyorsulását.
vD = 5m/s
epxilon = 30 1/s^2
AB = DC = 0,8m
AD = BC = 0,6m



Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Fizika

Válaszok

0