Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SEGITSETEK KÉRLEK!

Főoldal » Középiskola » Matematika
605
Az A-ban derékszögű ABC háromszög [ AC] oldalának M felezőpontjában a háromszög sikjára merőlegest emelünk, amelyen felvesszük az O pontot úgy, hogy MO=2 cm.
Ha AB=8 cm és BC=12cm, számitsátok ki a d(O,BC)!
d-távolság
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Középiskola / Matematika

Válaszok

0