Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függvényegyenlet

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
510
Oldjuk meg a következő függvényegyenletet: `27·(k_1(x) + k_2(x))·(k_1(x) - k_2(x))² =32`,
ahol `k_1(x)` és `k_2(x)` folytonosak a teljes számegyenesen és `k_1(0)=1` és `k_2(0)=-⅓`.
Segítség: A megoldást az exponenciális függvények között keressük!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0