Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos sürgős

Főoldal » Általános iskola » Fizika
547
Egy függőlegesen felfüggesztett, k=500N/m rugalmassági állandójú rugóra F₁=F₂=100N nagyságú azonos támadópontú egymással 120⁰-os szöget bezáró erő hát
a) rajzold le a rugót a ráható erőkkel, majd szerkeszd meg az erők eredőjét
b) Számítsd ki az erők eredőjét
c) Számítsd ki a rugóban létrejövő rugalmas erőt valamint a rugó megnyúlását
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

0