Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megtudnátok oldani?

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
821
F(p)=e^(-0.01p+12)

p=egységár
F(p)= hozzá tartozó kereslet
Milyen egységár mellett lenne az árbevétel maximális? és Mekkora ehez az egységárhoz tartozó kereslet?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0