Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.oszály matek(románia)

Főoldal » Középiskola » Matematika
335
ABCD drerékszögü trapéz.A=90°
B=60° AD=5cm
Kérdés:1.CD szakasz hossza
2.BD átló hossza

Valak i még ma légyszi!
2019.10.14.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0