Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SÜRGŐS!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
812
Az ABCD trapéz alapjai : AB=36 cm, CD=15 cm, nem párhúzamos oldalai , AD= 13 cm és BC= 20 cm. Számitsátok ki : a) a trapéz területét
b) az AC átló hosszát
c) ha AD∩BC= {M}, az MCD háromszög kerületét
d) az M pont távolságát az alapoktól
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0