Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SEGITSETEK !SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
640
Az ABCD konvex négyszög átlói egymásra merőlegesek , és m( BAD) szögnek = 90⁰. Tudva azt, hogy AB= 75 cm, AC= 84 cm és BD= 125 cm, számitsátok ki a négyszög keületét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0