Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Két egyenes távolsága

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
611
A feladat a következő: Számolja ki a két egyenes távolságát : (d1): (x+1)/2=y/3=(x+1)/2 és
(d2): { x+y+z-3=0
2x-y+z-2=0
A másadik egyenlet egy egyenletrendszer.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

0