Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Az ABC háromszögben legyen M∈( CB és N∈ ( CA úgy , hogy MN|| AB.
a)Ha BC= √2, MC=√2( √3+1) , akkor CB szakasz hossza...cm?
b) Ha BC= √2, BM=√6 és AN=√2, akkor az AC szakasz hossza...?
c) Ha NM/AB=√3+1/2 és MN=√3-1, akkor az AB oldal hossza...?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0