Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segitsetek, sürgős!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
487
Az ABC háromszögben m(A) szögnek= 90⁰, BC=15 cm és sin (B) szög=2/5.
a) Az [AC] befogó hossza egyenlő...cm?
b) Az [AB] befogó hossza egyenlő...cm?
c) tg (C) szög egyenlő.....?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0