Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segtsetek ebben!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
Az ABCD paralelogrammában m (A) szögnek= 45⁰,AB= 7 cm és BC=4√2 cm.
a)Legyen [DE] a paralelogramma magassága, ahol E ∈ (AB). A [DE] hossza ...cm?
b)A paralelogramma [BD] átlójának hossza ...cm?
c)Legyen [BF] a paralelogramma magassága, ahol F∈[AD]. A [BD] hossza ....cm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0