Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 2

Főoldal » Középiskola » Fizika
421
2 kg vizet, melynek hőmèrsèklete t1=90°C le kell hűtenünk t2=15°C-ra. Mekkora mennyisègű t2=-20°C hőmèrsèkletű jègre van szüksèg a hűtèshez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0