Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek holnapra kell

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1109
1, Határozd meg az adott számok négyzetét, illetve négyzetgyökét!!

 2,250 
 22,50 
 2250 

2, Végezd el a következő átváltásokat!

a) 1,5 l= dl= hl= köb dm= köb cm
b) 0,015 m= mm= dm= cm

3, Év végén a hetedik osztályos tanulók 20%-a, 12 tanuló kapott jelest matematikából, míg 35%-uk jót. Hányan kaptak jót matematikából??


4, Melyik irányba fogok nézni, ha

a) északi irányból jobbra fordulok 135 fokkal?
b) északi irányból balra fordulok 225 fokkal?
c) északkeleti irányból jobbra elfordulok 67,5 fokkal?
d) déli irányból balra elfordulok 112,5 fokkal?
e) keleti irányból balra elfordulok 7*π/8 nagyságú szöggel?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
3
Általános iskola / Matematika

Válaszok

0