Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fordítás magyarról angolra

207
Sziasztok! Ezt a szöveget le tudná nekem fordítani valaki angolra? Előre is köszönöm!

A főállással nem rendelkező, takarítást csak részmunkaidőben vállalók nagy többsége gyermekével otthon lévő főállású anyuka, ők azok, akik segítik enyhíteni a területre jellemző munkaerőhiányt. A lehetőség ezenfelül kifejezetten népszerű még az egyetemre, főiskolára járó tanulók, illetve beteg rokonukra vigyázók körében is, míg őket a még tettre kész nyugdíjasok követik.
Még mindig 10 ezer takarító hiányzik

2018-ban a Rendi minimum duplázza árbevételét, de a startup akár 4-szer akkora is lehetne tavalyhoz képest, ha nem lenne hiány megbízható, jól képzett munkaerőből. „A területen közel 10 ezer fős munkaerőhiány továbbra is leginkább az ország nyugati részében, illetve a fővárosban érzékelhető, de összességében már mindenhol általánosnak mondható” – árulta el Csillik Timur.
A szakember hozzátette, az elmúlt egy évben 20 százalék feletti díjemelést hajtottak végre, melynek nagy része a takarító partnereknél landolt fizetéskiegészítésként. Ennek köszönhetően ma egy főállású, napi 8 órában dolgozó bejárónő akár nettó 250-300 ezret is hazavihet havonta, de a Rendi adatai szerint egy részmunkaidős takarító is minimum 120 ezret
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Angol, forditas, magyar
0
Felsőoktatás / Idegen nyelv

Válaszok

0