Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1610
1:Adott x2+y2-6x+8y-56=0 egyenletű kör és az x-8,4=0 egyenletű egyenes.Számitsa ki a kör és az egyenes közös pontjainak koordinátáit.

2: Adott egy szakasz két végpontja : A(0,4) és B(2,3).Irja fel az AB szakasz felezőmerőlegesének egyenletét.


3:Adott két egyenes . e:5x-2y=-14,5 , f:2x+5y=14,5.
a, Határozza meg a két egyenes M metszéspontjának koordinátáit.
Számitsa ki az f egyenes x tengellyel bezárt szögét.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0