Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
1205
1:Adja meg a 2x +y=4 egyenletű egyenes és az x tengely M metszéspontjának a koordinátáit,valamint az egyenes meredekségét.

2: Egy kör egyenlete:X2++8x+y2-4y=48 .Adja meg a kör középpontjának koordinátáit,és a kör átmérőjének hosszát.
3:Adja meg a 3x+2y=18 egyenletű egyenes és az y tengely metszéspontjának koordinátáit.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0