Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
421
ma=Fk-Fs
Ma=Mg-Fk
Fs= μmg
Az "a" kifejezve=Mg-μmg/M+m
Fk-t szeretném kifejezni de nem tudom, hogyan kapom a következő összefüggést: Fk=Mm/M+m*(1+μ)g
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0