Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos, hogyan kell kiszámolni

Főoldal » Középiskola » Matematika
1218
Határozzuk meg az ábrán látható derékszög háromszög ismeretlen adatait ha tudjuk hogy
A, a=5 b=12
B, b=4 és c=5
C, c=13 és p=25/13
D, p= 3.6 q=6.4
E, a=20 és m=16
F, 24 és m=10

Hogyan kell kiszámolni ezeket??? A,b,c,p,q,m
Sokszìnű matematika 10. Es tankönyvben megtalálható a feladat a 153. Oldalon. 1-es feladat!

Nagyon sűrgős lenne, kérem segítsenek
Válaszukat előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0