Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia feladatban segítsetek kérlek!

Főoldal » Középiskola » Kémia
554
Az Ammóniaszintézist 500 celsiusfokon, katalaizátor jelenlétében elvégezve, az elegyben az egyensúlyi koncentrációk: hidrogén=2,10 mol/köbdeciméter ; Nitrogén= 0,70 mol/köbdeciméter; Ammónia= 0,30 mol/köbdeciméter. Mekkora az egyensúlyi álllandó értéke? Számítsa ki a hidrogén és nitrogén kezdeti koncentrációját és a nitrogén átalakulásának %-os mértékét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

0