Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hogyan kell megoldani az alábbi geometriai feladatot?

Főoldal » Középiskola » Matematika
587
Valamely torony CT magassága a T talpponttal egy szinten fekvő AB = 210m távolság végpontjaiból TAC =
12°5´, illetve TBC = 6°55’ emelkedési szög alatt látszik.
Mekkora a torony magassága, ha a BAT szög 103°21’?

Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

0