Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Folyadékok állapotváltozásai

Főoldal » Középiskola » Fizika
681
Van egy 40méteres vízoszlop minek a nyomása P=ró*g*h=4*10^5Pa
Ha melegítem 55C-al mennyi lesz a nyomása ill, mennyivel emelkedik a vízoszlop a csőben?
D=15mm
Nem találom a megfelelő képletet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

0